Közelebb a vágyakhoz, távolabb a félelmektől

 

Komplex megtakarítások

Vannak élethelyzetek, amikor csupán a szülői szeretet már nem elég. A gyermek első lakásának meg- vásárlásához, életcéljához közelebb vivő sokéves taníttatásához, egy komolyabb esküvő meg- szervezéséhez több millió forintra van szükség. Ha nem hét számjegyű a szülők fizetése, ha nincs a láthatáron egy nagyobb örökség, akkor bizony csak úgy teremthető elő az önálló élet elindításához szükséges nem kevés pénz, ha hosszabb idő áll rendelkezésre a megtakarításához.

A vágyak eléréséhez komoly segítséget nyújthat egy időben elkezdett, jól megtervezett rendszeres megtakarítás.

Minden szülő szeretné, ha ezekből a vágyakból minél több teljesülne, mire felnő a gyerek. De nincs olyan szülő, akinek ne fordult volna már meg a fejében az, hogy mi lenne akkor, ha vele valami baj történne.

Egy gyerekmegtakarítás attól lesz igazán jó, ha közelebb visz a vágyakhoz és távolabb a félelmektől.

Milyen egy full megtakarítás?

 

  • Már a még meg nem született gyermeknek is elindítható a program. Nincsenek életkori kötöttségek /de a gyermek érdekében célszerű minél korábban belekezdeni/.
  • Egy- és többgyermekes családban egyaránt megállja a helyét. Egyetlen megtakarítás is alkalmas lehet több gyermek számára. A család bővülésével bővíthetők a megtakarítás szereplői. Lehetőség van arra, hogy különböző időpontban nyújtson anyagi segítséget a gyermekek életkorának megfelelően.
  • Nincs maximalizálva a befizetések összege.
  • Nem csak szülő gondoskodhat ilyen módon a gyermekéről, hanem akár nagyszülő, keresztszülő, testvér, stb.
  • Anyagi támaszt nyújt a gyermeknek akkor is, ha a szülővel tragédia történik.
  • Rendkívül rugalmas, van lehetőség menet közbeni változtatásokra is.
  • A megtakarítást hűségbónusz is növelheti, melynek értéke minimum 90.000 Ft + kamatok!
  • Nem banki kamatozású, hanem befeketetésekből eredő hozama van, amely hosszútávon a bankbetétnél lényegesen nagyobb mértékű gyarapodást is jelenthet.

 

 

 

Ha Ön szereti a sablonoktól mentes, rugalmas pénzügyi megoldásokat, akkor érdemes jobban megismernie ezt a típusú megtakarítási formát. 
Kérjen időpontot most!

 

TOP 5, avagy az 5 legfontosabb kérdés döntés előtt

1. Mikor?

Ez az, amit nem lehet elég korán kezdeni. Vannak szülők, akik már a gyermek megszületése előtt gondolnak erre. A legideálisabb esetben egy gyermekmegtakarítás a kicsi 1 éves kora előtt elindul. /Sok családban a keresztelőre kapott összeg adja az alapját./ Semmiképpen ne halogassuk túl hosszú ideig a megvalósítást. Egyetlen elvesztegetett évvel is sok pénztől foszthatjuk meg gyermekünket!

2. Hogyan?

Internet, barátok, rokonok, munkatársak? Csak akkor érdemes a közelállók köréből kérni segítséget a megoldáshoz, ha egészen biztosak lehetünk abban, hogy a szimpátia mellett komoly szakmai tudás is áll. Nem mellékesen egy kívülálló szakember esetén mindkét részről könnyebb objektívnek maradni bármilyen helyzetben.

3. Mit?

Egyből egyet kiválasztani nem választás! Az igazi választás arról szól, hogy többféle lehetőség megismerése után döntünk a számunkra legjobb mellett. Érdemes ehhez olyan pártatlan szakember véleményét kikérni, aki nem csupán egyetlen céget képvisel, és így utánjárás nélkül kényelmesen, ugyanakkor objektíven összehasonlítható többféle megtakarítási forma. Ily módon olyan szempontokra is fény derülhet, amikre magunktól talán nem is gondolnánk.

4. Milyent?

A gyerekmegtakarítások között is vannak sablonmegoldások és vannak egyénre tervezett, egyedi konstrukciók. /Ráadásul utóbbiak sem biztos, hogy többe kerülnek./ Éljünk tehát a lehetőséggel, szánjunk időt arra, hogy terveztessünk saját igényeinknek megfelelő, rugalmas megoldást!

5. Mennyit?

Csak addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér! De addig mindenképpen érdemes. Sőt! Saját lehetőségeinken túl célszerű számba venni, milyen segítségre számíthatunk a család többi tagjától /nagyszülők, keresztszülők, stb./ Az ő vállukról is levehetjük a gyakran felesleges ajándékozás terhét is, ha van egy tuti jó hely, ahova tehetik azt a pénzt, amit gyermekünkre szeretnének fordítani.

+1 ???

Azt se feledjük, hogy rendkívüli kiadások voltak, vannak és lesznek is. Amikor az egyik elrendeződik, jön helyette másik. Aki mindig csak arra vár, hogy ideális legyen a helyzet, annak a gyermeke soha nem fog megtakarított pénzzel rendelkezni!