Időpont kérés


Miért találkozzunk?

Ha honlapunkat böngészve sok olyan kérdés vetődött fel Önben, amelyre választ szeretne kapni, mielőtt arról dönt, milyen formában takarékoskodjon gyermekének, érdemes egy személyes találkozó keretében szakemberrel is megbeszélni ezeket a kérdéseket.
Egy ilyen találkozón lehetőség van a többféle gyerekmegtakarítás objektív összehasonlítására, ezáltal könnyebb megalapozott döntést hozni.
Ha sikerül kiválasztani a legmegfelelőbb konstrukciót, akkor kényelmesen, akár a saját otthonában is elindíthatja a gyerekmegtakarítást.


3 fontos tudnivaló a személyes találkozóval kapcsolatban

1. Jelentkezése után általában a következő munkanapon felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon keresztül. Ekkor van lehetőség a személyes találkozó időpontjának és helyszínének megbeszélésére is.
2. Mivel családot érintő kérdésekről fogunk beszélgetni, arra kérjük majd, hogy párja szintén legyen jelen a találkozón. Nélküle nem célszerű dönteni, ezért erről csak kivételes esetben érdemes lemondani.
3. A találkozó mindenképpen díjtalan és mindkét fél részére kötelezettségmentes.

 

Jelentkezés itt >>

 

Nébli Mária

cégvezető
pénzügyi tanácsadó

gyermek- és nyugdíjprogram specialista

+36-30-380-0571

TOP 5, avagy az 5 legfontosabb kérdés döntés előtt

1. Mikor?

Ez az, amit nem lehet elég korán kezdeni. Vannak szülők, akik már a gyermek megszületése előtt gondolnak erre. A legideálisabb esetben egy gyermekmegtakarítás a kicsi 1 éves kora előtt elindul. /Sok családban a keresztelőre kapott összeg adja az alapját./ Semmiképpen ne halogassuk túl hosszú ideig a megvalósítást. Egyetlen elvesztegetett évvel is sok pénztől foszthatjuk meg gyermekünket!

2. Hogyan?

Internet, barátok, rokonok, munkatársak? Csak akkor érdemes a közelállók köréből kérni segítséget a megoldáshoz, ha egészen biztosak lehetünk abban, hogy a szimpátia mellett komoly szakmai tudás is áll. Nem mellékesen egy kívülálló szakember esetén mindkét részről könnyebb objektívnek maradni bármilyen helyzetben.

3. Mit?

Egyből egyet kiválasztani nem választás! Az igazi választás arról szól, hogy többféle lehetőség megismerése után döntünk a számunkra legjobb mellett. Érdemes ehhez olyan pártatlan szakember véleményét kikérni, aki nem csupán egyetlen céget képvisel, és így utánjárás nélkül kényelmesen, ugyanakkor objektíven összehasonlítható többféle megtakarítási forma. Ily módon olyan szempontokra is fény derülhet, amikre magunktól talán nem is gondolnánk.

4. Milyent?

A gyerekmegtakarítások között is vannak sablonmegoldások és vannak egyénre tervezett, egyedi konstrukciók. /Ráadásul utóbbiak sem biztos, hogy többe kerülnek./ Éljünk tehát a lehetőséggel, szánjunk időt arra, hogy terveztessünk saját igényeinknek megfelelő, rugalmas megoldást!

5. Mennyit?

Csak addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér! De addig mindenképpen érdemes. Sőt! Saját lehetőségeinken túl célszerű számba venni, milyen segítségre számíthatunk a család többi tagjától /nagyszülők, keresztszülők, stb./ Az ő vállukról is levehetjük a gyakran felesleges ajándékozás terhét is, ha van egy tuti jó hely, ahova tehetik azt a pénzt, amit gyermekünkre szeretnének fordítani.

+1 ???

Azt se feledjük, hogy rendkívüli kiadások voltak, vannak és lesznek is. Amikor az egyik elrendeződik, jön helyette másik. Aki mindig csak arra vár, hogy ideális legyen a helyzet, annak a gyermeke soha nem fog megtakarított pénzzel rendelkezni!