4 nagyszerű szolgáltatás, amely az Ön gyermekének jövőjét is megváltoztathatja


1. „Álmoktól a valóságig”

Családi gyermekjövő program tervezése, tanácsadás, menedzselés

Azoknak a szülőknek, akik nemcsak egy egyszerű gyermekmegtakarítást szeretnének, ma már az egész család sokoldalú biztonságát lehetővé tevő, komplett programok is léteznek. A rugalmas konstrukciónak köszönhetően a család gyarapodásának megfelelően bővíthető, alakítható az ilyen típusú megtakarítás. Kifejezetten hosszútávra szól, ahol a sokéves hűséget akár értékes bónuszokkal egészítik ki. Ha a legkomplettebb megoldást keresi, akkor Önnek a családi programok az ideálisak. Bár általában kész csomag elemeket is tartalmaznak, célszerű egyénre szabottan egyedi megoldást terveztetni szakember segítségével!   
Kérjen időpontot most >>

 

2. „Egyedül nevelem”

Speciális gyermekjövő program tervezése, tanácsadás és menedzselés egyedülálló szülők és gyermekeik részére
Egyedülálló szülőként bizonyára Önnek is komoly erőfeszítéseket kell tenni nap, mint nap, hogy életük kiegyensúlyozott legyen. Az egy szülős családokban a biztonság általában még sérülékenyebb, mint két szülő esetében. A jó gyermekmegtakarítás minden élethelyzetben /akár pozitív, akár negatív/ megfelelő anyagi segítséget, és ezáltal biztonságot nyújt a gyermeknek. Ha egyedül neveli gyermekét különösen fontos, hogy időben gondoskodjon erről a több oldalú biztonságról. Válasszon speciális családi helyzetükhöz illő megoldást!
Kérjen időpontot most >>

 

3. „Unoka program”

Tervezés, tanácsadás és megtakarítás menedzselés nagyszülők és unokáik részére
Sok nagyszülőnek okoz komoly fejtörést, hogy milyen ajándékkal lepje meg unokáját a családi ünnepek alkalmából. Ahogy nő a gyermek, egyre nehezebben oldható meg ez az amúgy sem könnyű feladat. Egy jól megtervezett program segítségével a nagyszülőnek többet nem kell ezen a problémán töprengenie, és unokáját olyan életre szóló ajándékkal lepheti meg, melyet évekkel később is értékelni tud. A gondoskodásnak ezt a formáját is sokféle rugalmas megoldás közül lehet kiválasztani. Kérje segítségünket ehhez a nem könnyű feladathoz!

Kérjen időpontot most >>

 

4. „Babakötvény nélkül”

Gyermekjövő program tervezése, tanácsadás és menedzselés Babakötvényről lemaradt gyermekek számára
Ha gyermeke 2005. december 31. előtt született, és ezért Babakötvényre nem jogosult, a gyermekmegtakarításról akkor sem kell lemondania. Szerencsére az ő részükre szintén széles kínálatból lehet válogatni. Arra is van lehetőség, hogy akár különböző korú testvéreknek közös megtakarításuk legyen. A jól megtervezett, rugalmas konstrukció lehetőséget ad arra, hogy ne egyszerre érjen véget a megtakarítás, hanem alkalmazkodjon a többféle életkorhoz. Terveztessen személyre szóló megtakarítást gyermekeinek, egyéni vagy közös formában.  
Kérjen időpontot most >>

 


TOP 5, avagy az 5 legfontosabb kérdés döntés előtt

1. Mikor?

Ez az, amit nem lehet elég korán kezdeni. Vannak szülők, akik már a gyermek megszületése előtt gondolnak erre. A legideálisabb esetben egy gyermekmegtakarítás a kicsi 1 éves kora előtt elindul. /Sok családban a keresztelőre kapott összeg adja az alapját./ Semmiképpen ne halogassuk túl hosszú ideig a megvalósítást. Egyetlen elvesztegetett évvel is sok pénztől foszthatjuk meg gyermekünket!

2. Hogyan?

Internet, barátok, rokonok, munkatársak? Csak akkor érdemes a közelállók köréből kérni segítséget a megoldáshoz, ha egészen biztosak lehetünk abban, hogy a szimpátia mellett komoly szakmai tudás is áll. Nem mellékesen egy kívülálló szakember esetén mindkét részről könnyebb objektívnek maradni bármilyen helyzetben.

3. Mit?

Egyből egyet kiválasztani nem választás! Az igazi választás arról szól, hogy többféle lehetőség megismerése után döntünk a számunkra legjobb mellett. Érdemes ehhez olyan pártatlan szakember véleményét kikérni, aki nem csupán egyetlen céget képvisel, és így utánjárás nélkül kényelmesen, ugyanakkor objektíven összehasonlítható többféle megtakarítási forma. Ily módon olyan szempontokra is fény derülhet, amikre magunktól talán nem is gondolnánk.

4. Milyent?

A gyerekmegtakarítások között is vannak sablonmegoldások és vannak egyénre tervezett, egyedi konstrukciók. /Ráadásul utóbbiak sem biztos, hogy többe kerülnek./ Éljünk tehát a lehetőséggel, szánjunk időt arra, hogy terveztessünk saját igényeinknek megfelelő, rugalmas megoldást!

5. Mennyit?

Csak addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér! De addig mindenképpen érdemes. Sőt! Saját lehetőségeinken túl célszerű számba venni, milyen segítségre számíthatunk a család többi tagjától /nagyszülők, keresztszülők, stb./ Az ő vállukról is levehetjük a gyakran felesleges ajándékozás terhét is, ha van egy tuti jó hely, ahova tehetik azt a pénzt, amit gyermekünkre szeretnének fordítani.

+1 ???

Azt se feledjük, hogy rendkívüli kiadások voltak, vannak és lesznek is. Amikor az egyik elrendeződik, jön helyette másik. Aki mindig csak arra vár, hogy ideális legyen a helyzet, annak a gyermeke soha nem fog megtakarított pénzzel rendelkezni!